Pernah dengar nama Valued Opinions? 

valued-opinions-buat-duit-dengan-survey

Kalau tak pernah dengar, tak apa. Ini saya nak cerita.

 

Syarikat ini menjalankan survey. Tapi saya rasa maklumat tentang apa perniagaan ini, tak berapa penting untuk saya terangkan secara details kat sini, sebabnya apa yang saya nak highlight adalah tentang potensi untuk buat duit menerusi Valued Opinions ini.

 

Saya ada terima komisen dari Valued Opinions hari ini. Ada satu transaksi yang berlaku. Ini dia komisen yang terhasil pada hari ini.

komisen-valued-opinions

Jumlahnya ialah RM6.62

 

Ini bermakna, pada hari ini, telah ada seseorang yang mendaftar menerusi link referral saya dan seterusnya menyertai program survey yang di kendalikan oleh pihak Valued Opinions.

 

Jika anda juga minat dengan aktiviti jawab-jawab survey ni, bolehlah daftar kat sini.

 

Setiap ahli yang sudi meluangkan masa untuk jawab survey akan diberi ganjaran. Ganjaran yang diberikan adalah dalam bentuk voucher tunai yang anda boleh pilih, sama ada nak voucher dari Zalora, KFC, Pizza Hut ataupun voucher tunai dari Aeon.

 

Pilihlah mana-mana yang berkenan dihati.

 

Kalau pada waktu tertentu, anda rasa teringin nak makan KFC maka pilih je la voucher dari KFC ye. Tak susah pun kan step dia.

 

Untuk menyertai program referral ini, kena sertai menerusi Involve Asia. Anda boleh klik sini kalau masih belum pernah jadi affiliate dengan Involve Asia.

 

Ikut je step by step yang diperlukan seterusnya.

 

Baiklah.

 

Kalau ada yang minat nak baca dengan lebih mendalam pasal Valued Opinions ni, silakan baca post yang saya kongsikan kat bawah ni ye.

Klik untuk baca: Cara buat duit dengan Valued Opinions

 

Silakanlah mencuba.

 

Manalah tahu, ada rezeki untuk anda buat duit.